При приготуванні голубців потрібне вміння відокремлювати листи від капусти так, щоб не обпектися. Не всім господаркам це вдається. Але наша читачка Ніна Нестеренко із Києва знає як це зробити. Цей лайфхак вона назвала “штопор для голубців”. Беріть на замітку.
Відокремлюючи листя капусти, я використовую штопор.Розповідаю як це правильно робити.
Лайфхак для голубців
Для цього візьміть качан капусти.
Відріжте качан і в це місце вкрутіть штопор.
Опустіть капусту в окріп на 2-3 хвилини.
Потім вийміть капусту.
Верхнє листя зніміть і знову опустіть качан в окріп на 2 хвилини.
Остудіть – і можна обробляти.
Дуже зручно, раджу вам використовувати штопор для голубців.