виды консервирования
Slider рецепти

Види консервування: солити чи мочити?

Вибирайте відповідний метод консервації залежно від сировини та умов зберігання. Враховуйте особливості різних видів консервування. Щоб розібратися в них, дивіться нашу таблицю про види консервування. Види консервування Вид консервування та консервант Найбільш відповідна сировина         Плюси     Мінуси Засолювання (квашення) –…
готовим натуральные лимонады
рецепти

Прохолода у склянці: готуємо натуральні лимонади

У спеку дуже хочеться пити, адже потреба нашого організму у рідині зростає. Влітку рекомендується випивати не менше двох літрів води на день. Подбайте про те, щоб удома завжди була чиста вода та інші прохолодні напої, які нескладно приготувати самостійно. Натурально та економно Стелажі магазинів заставлені…
http://sovetnews.com/sekrety-drozhzhevogo-testa/
рецепти

Хліб “Баварський”. Простий рецепт

А ви знали, що хліб “Баварський” вважається лікувально-профілактичним та підходить для здорового харчування? Побалуйте себе та близьких цим хлібом, адже рецепт приготування дуже простий. Інгредієнти 500 мл води, 3 склянки борошна, 1 ч. л дріжджів, 1 ст. сухих дріжджів. Приготування У теплій воді розведіть сіль…
рецепти

Які страви мають бути на великодньому столі

Традиційно до Великодня накривають дуже багатий святковий стіл. Раніше на ньому мало бути 48 страв – за кількістю днів посту. Зараз вважається, що їх може бути менше, головне – різноманітність. Які ж страви мають бути на великодньому столі? Від пасок до наливок Символи свята. На…
Рецепты кутьи для Рождественского сочельника
рецепти

Рецепти куті для Святвечора

Кутя для Святвечора готується на воді, без молока та олії. Тому її називають пісна чи бідна. Готову кашу можна заправляти медом, маком, горіхами, розпареними в окропі родзинками та інжиром, цукатами, фініками, в’яленими або свіжими фруктами та ягодами (грушами, яблуками, виноградом), шоколадом (тертим або гарячим). Кутя…
рецепт,гуцульские шухи, фасоль по - буковински, Громова, этнограф
рецепти

Різдвяні рецепти: гуцульські шухи та квасоля по-буковинськи

Напередодні Різдва ми завжди замислюємося, ну що ж приготувати, щоб здивувати своїх близьких і знайомих новими рецептами. Етнограф Олена Громова пропонує приготувати традиційні страви, які були поширені в Україні наприкінці ХІХ початку XX століття – гуцульські шухи, квасоля по-буковинськи. Без цих страв не проходив жоден…
яйца по-флорентийски на завтрак 
рецепти

Як приготувати яйця по-флорентійськи

А ви знаєте, що зі звичайних яєць можна приготувати вельми незвичайні та навіть вишукані страви? Побалуйте себе і своїх близьких і замість банальної яєчні приготуйте на сніданок яйця по-флорентійськи. Інгредієнти 400 г замороженого шпинату, 100 г шинки, 4 яйця, 3 ст. вершків, 30 г вершкового…
кулеш из тыквы
рецепти

Народні українські рецепти з гарбуза

Народні рецепти з гарбуза початку XX століття надані етнографом Оленою Громовою. Вони були записані під час науково-дослідних експедицій до Івано-Франківської та Черкаської областей. Гарбузовий куліш Інгредієнти 500 г гарбуза, 2 склянки води, 2 ст. вершкового масла, 1 ст.л цукру, сіль, зелень (кріп, петрушка). Приготування Очистіть…
ТОП-5 вкуснейших десертов из тыквы
Slider рецепти

ТОП-5 найсмачніших десертів з гарбуза

Королем осіннього меню стає гарбуз. З нього можна приготувати не тільки суп та кашу, але й найсмачніші солодкі страви. Сьогодні готуємо десерти з гарбуза та пригощаємо свою сім’ю і гостей. Гарбузовий пиріг Беремо по 1 склянці тертого гарбуза, цукру та борошна, 3 яйця та 0,5…
ленивые вареники с малиной
рецепти

Ліниві вареники з малиною

Ця страва готується дуже просто та швидко. Але від цього вона не менш смачна. Наша читачка Наталія Дулінова з Павлограда пропонує приготувати ліниві вареники з малиною. Інгредієнти 400 г сиру, 3 ст.л манки, 1 яйце, 100 г борошна, 1 ст. цукру, сіль, олія, сметана, малина…