Ця страва здивує ваших гостей не лише пікантним смаком, а й ефектною подачею. Салат «Ромашкове поле» прикрасить святковий стіл та створить весняний настрій.
Складові
200 г відвареної яловичини, 1 невелика редька, 200 г маринованих печериць, 1 морквина, 1 цибулина, 300 г консервованого горошку, олія, майонез, 2 яйця, зелень.
Приготування
- Редьку натріть на великій тертці і залийте окропом, щоб прибрати різкий смак.
- Окремо обсмажте на олії нарізану соломкою моркву і дрібно нарізану цибулю.
- Редьку відкиньте на сито, щоб стекла вода, а потім змішайте з морквою та цибулею.
- Додайте скибочки печериць та нарізане кубиками м’ясо.
- Все змішайте, додайте горошок, посоліть та заправте майонезом.
- Викладіть на велику тарілку і прикрасьте “ромашками”: для “пелюсток” білок поріжте соломкою, “серединки” зробіть з тертого жовтка, а “листики” – із зелені.
- Салат «Ромашкове поле» готовий!