А ви знаєте, що зі звичайних яєць можна приготувати вельми незвичайні та навіть вишукані страви? Побалуйте себе і своїх близьких і замість банальної яєчні приготуйте на сніданок яйця по-флорентійськи.
Інгредієнти
400 г замороженого шпинату, 100 г шинки, 4 яйця, 3 ст. вершків, 30 г вершкового масла, 4 ст.л тертого пармезану.
Приготування
- Дістаньте з морозилки шпинат і, коли він розморозиться, опустіть шпинат в окріп.
- Поваріть хвилину, вийміть з окропу шумівкою і дайте стекти воді.
- Додайте дрібно нарізану шинку, трохи вершкового масла та вершки.
- Візьміть форму для запікання та викладіть у неї шпинат (можна сформувати з нього порційні коржики).
- З кожного яйця окремо посмажте яєчню.
- Викладіть їх на шпинат, посипте тертим сиром та запікайте 10 хвилин.
- Яйця по-флорентійськи готові. Смачного!