рецепти

Як приготувати яйця по-флорентійськи

яйца по-флорентийски на завтрак 

А ви знаєте, що зі звичайних яєць можна приготувати вельми незвичайні та навіть вишукані страви? Побалуйте себе і своїх близьких і замість банальної яєчні приготуйте на сніданок яйця по-флорентійськи.

Інгредієнти

400 г замороженого шпинату, 100 г шинки, 4 яйця, 3 ст. вершків, 30 г вершкового масла, 4 ст.л тертого пармезану.

Приготування

  1. Дістаньте з морозилки шпинат і, коли він розморозиться, опустіть шпинат в окріп.
  2. Поваріть хвилину, вийміть з окропу шумівкою і дайте стекти воді.
  3. Додайте дрібно нарізану шинку, трохи вершкового масла та вершки.
  4. Візьміть форму для запікання та викладіть у неї шпинат (можна сформувати з нього порційні коржики).
  5. З кожного яйця окремо посмажте яєчню.
  6. Викладіть їх на шпинат, посипте тертим сиром та запікайте 10 хвилин.
  7. Яйця по-флорентійськи готові. Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *