Хто сказав, що морквяні тістечка несмачні? Вони дуже соковиті, тануть у роті та надзвичайно смачні. Порадуйте себе та близьких цим десертом.
Складові
Для тіста: 1 склянка натертої на дрібній тертці сирої моркви, 200 г цукру, 100 г вершкового масла або маргарину, 1 ч.л гашеної соди, 400 г борошна.
Для крему: по 200 г густої сметани та соняшникової халви.
Приготування
- Вершкове масло розітріть з цукром, додайте моркву, перемішайте, введіть борошно та розпушувач.
- Замісіть не дуже круте тісто.
- Деко змастіть маслом або застелите папером.
- Викладіть тісто на нього і розкотіть. Поставте в розігріту до 180 градусів духовку та випікайте протягом 20-25 хвилин.
- Готовий корж розріжте на квадрати чи ромби.
- Поки заготівлі остигають, зробіть крем.
- Розкришить халву і перемішайте зі збитою сметаною.
- Змастіть коржі кремом і посипте шоколадною крихтою.
- Морквяні тістечка готові!