рецепти

Морквяні тістечка. Покроковий рецепт

пирожные, морковь, рецепт приговление

Хто сказав, що морквяні тістечка несмачні? Вони дуже соковиті, тануть у роті та надзвичайно смачні. Порадуйте себе та близьких цим десертом.

Складові

Для тіста: 1 склянка натертої на дрібній тертці сирої моркви, 200 г цукру, 100 г вершкового масла або маргарину, 1 ч.л гашеної соди, 400 г борошна.

Для крему: по 200 г густої сметани та соняшникової халви.

Приготування

  1. Вершкове масло розітріть з цукром, додайте моркву, перемішайте, введіть борошно та розпушувач.
  2. Замісіть не дуже круте тісто.
  3. Деко змастіть маслом або застелите папером.
  4. Викладіть тісто на нього і розкотіть. Поставте в розігріту до 180 градусів духовку та випікайте протягом 20-25 хвилин.
  5. Готовий корж розріжте на квадрати чи ромби.
  6. Поки заготівлі остигають, зробіть крем.
  7. Розкришить халву і перемішайте зі збитою сметаною.
  8. Змастіть коржі кремом і посипте шоколадною крихтою.
  9. Морквяні тістечка готові!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *