Вранці 8 Березня встаньте раніше за дружину і відразу вирушайте на кухню, надягайте фартух і готуйте святковий сніданок.
Він може бути дуже простим, головне — турбота. Наприклад, можна зварити ароматну каву з вершками та тертим шоколадом і зробити красиві святкові бутерброди, намазавши шматочки батона або грінки олією і «намалювавши» на них червоною ікрою серця або вісімки.
Симпатично виглядають і сандвічі з шинкою, на яких викладені цифри з помідорів чи болгарського перцю, або весняні у формі метеликів.
Інгредієнти
Вам знадобиться булочка, шинка, сир, 1 чорна оливка, зернятко кукурудзи, вершкове масло або майонез, 2 кружечки огірка, 2 кружечки редиски або помідора та гілочка петрушки.
Порядок дій такий
- Булочку розріжте на дві частини.
- Її нижню частину намажте вершковим маслом та покладіть зверху кружок шинки.
- Викладіть на тарілку 4 листки салату.
- Верхню частину булочки розріжте на дві половини й покладіть на салат у вигляді крил.
- Розріжте навпіл зернятко кукурудзи та покладіть на оливку.
- Вставте “усики” – стеблинки петрушки. Покладіть місце «голови».
- Виріжте з сиру (краще фігурним ножем) крильця.
- Намажте їх вершковим маслом і покладете на булочку.
- Прикрасьте «крильця» кружальцями огірка та редиски.
- Святковий сніданок готовий!
Привітайте її, побажавши від щирого серця чогось дійсно цінного для вас двох.