Хочу поділитися з господинями порадами щодо приготування страв. Страви будуть набагато смачнішими, якщо скористатися цими кулінарними лайфхаками.
Поради господині
- Щоб рис не склеювався, додайте лимонний сік у воду. Досить половини чайної ложки.
- Білокачанна капуста буває гіркувата. Її потрібно занурити в киплячу воду, і гіркий смак зникне.
- Коли варитимете овочі, додайте у воду одну щіпку цукру. Це покращить їх смак.
- Ополосніть відразу після варіння овочі в холодній воді – чистити їх буде легше.
- Щоб м’ясо було м’яким, помістіть його перед смаженням у молоко.
Скористайтеся цими порадами, і переконайтеся, що ваші страви стануть смачнішими!
Людмила Зубко, м. Запоріжжя